Medic UPU, dialog șocant cu o pacientă de 80 de ani: „Nu mă vaccinez, am auzit la televizor că rămân sterilă”

Luni seară, la emisiunea ȘTIU, s-a discutat despre greutățile cu care se confruntă medicii.Luni seară, la emisiunea ȘTIU, s-a discutat despre greutățile cu care se confruntă medicii.

  • Luni seară, la emisiunea ȘTIU, s-a discutat despre greutățile cu care se confruntă medicii.
  • „Dovada stă într-o fotografie” este mesajul medicilor de la „Sf. Pantelimon”, publicând o imagine cu o asistentă medicală, imbrăcată în combinezon, care doarme, epuizată, într-o cutie de carton.
  • Medicul de la UPU ne spune și despre dialogul șocant cu o pacientă de 80 de ani.

„Dovada stă într-o fotografie” este mesajul cadrelor medicale de la „Sf. Pantelimon”. Au făcut publică imaginea unei asistente medicale, echipată în combinezon de protecție care a dormit, epuizată, într-o cutie de carton.

„Este radiografia unei zile cu care ne confruntăm zi de zi” au completat medicii. Aglomerația din secția de Primiri Urgențe nu le dă deloc timp de respiro. Atunci când reușesc să stabilizeze un pacient, un altul este adus cu ambulanța la spital. Rata de infectare și cifrele zilnice nu le ușurează munca, unde mai mult de 20% dintre cei testați au ieșit pozitiv.

Șefa de la Unitatea de Primiri Urgențe „Sf. Pantelimon, Fiorella Mitoiu, a spus la Aleph News care este situația din spitale și cu ce greutăți se confruntă, iar în conformitate cu acest subiect, a răspuns și la întrebarea „De ce nu ne vaccinăm?”

Medicul spune că nu știe cum să mai dovedească ceea ce se întâmplă în spitale și ne spune un dialog șocant cu o pacientă de 80 de ani.

„Efectiv nu știu ce să mai zic. Ni s-au spus să dăm imagini. Încep să cred că lumea este rea. Nu poți să vii tu, persoană în vârstă, de aproape 80 de ani și să-mi spui că nu m-am vaccinat pentru că am auzit de la televizor că o să rămân sterilă.”, spune șefa UPU.

The post Medic UPU, dialog șocant cu o pacientă de 80 de ani: „Nu mă vaccinez, am auzit la televizor că rămân sterilă” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY