Medic: „În loc să ia măsuri pentru a reduce efectele pandemiei, Cîțu vorbeşte de bunăstare. Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, e moarte”

Medicul cardiolog Vasi Rădulescu l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu pentru modul în care a comunicat în timpul pandemiei. Suntem campioni în lume la moarte şi ăsta vorbeşte de bunăstare, a spus medicul pe Facebook.

Medicul Vasi Rădulescu este revoltat deoarece autorităţile vorbesc despre bunăstare în loc să ia măsuri dure pentru a reduce efectele pandemiei.

Când am scris despre nevoia măsurilor de restricţie pentru a potoli cazurile ce sufocă acum spitalele, am primit mii de insulte şi ameninţări. Tot mai mulţi experţi vorbesc acum despre nevoia acestor măsuri. Ce fac oficialii? Îi ignoră pe toţi. Mi se pare un cinism extraordinar să ai 350 de morţi pe zi şi tu să vorbeşti arogant despre bunăstarea care se vede la capătul tunelului. Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, e moarte”, a scris, pe reţeaua de socializare, medicul Vasi Rădulescu.

Medicul consideră că Florin Cîţu nu ar trebui să se afle în fruntea Guvernului.

Nu ai ce căuta în guvern la felul în care îl conduci şi la cum comunici. Te duci frumuşel acasă…. Suntem campioni în lume la moarte şi ăsta vorbeşte de bunăstare”, a precizat medicul din Bucureşti.

Premierul demis Florin Cîţu a declarat sâmbătă că Guvernul a stabilizat economia şi că lucrurile arată bine din punct de vedere economic.

The post Medic: „În loc să ia măsuri pentru a reduce efectele pandemiei, Cîțu vorbeşte de bunăstare. Nu, extraterestrule, nu e nicio bunăstare, e moarte” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY