Flux Stiri

Macron: „Linia rămâne aceeași: continuați să furnizați arme defensive și letale Ucrainei”

emmanuel macronemmanuel macron

  • Președintele Franței le-a spus oficialilor prezenți să continue să furnizeze arme Ucrainei.
  • Emmanuel Macron a menționat că președintele Zelenski le-a spus despre nevoile pe care le are țara sa.

Linia rămâne aceeași: continuați să furnizați arme defensive și letale Ucrainei”, spune Emmanuel Macron
Șeful statului vorbește după un summit NATO. În unanimitate, Alianța a ales să continue „să furnizeze Ucrainei arme defensive și letale”, a spus Emmanuel Macron.

Președintele Zelenski ne-a spus despre nevoile sale”, a adăugat Emmanuel Macron. Președintele Franței pledează pentru menținerea canalelor de negocieri cu Rusia în vederea detensionării în Ucraina.

Țările G7 au convenit să coordoneze pașii pentru a preveni eludarea sancțiunilor împotriva Federației Ruse, inclusiv în legătură cu operațiunile Băncii Centrale a Federației Ruse cu aur. Țările G7 vor spori sprijinul pentru Ucraina pentru a se confrunta cu Rusia.

G7 a cerut OPEC și altor producători de petrol și gaze să crească oferta pe piața mondială pentru a reduce dependența țărilor de Federația Rusă.

Emmanuel Macron consideră că lumea este în pragul unei crize alimentare fără precedent. „Franța sprijină rearmarea strategică europeană”, a continuat el. Președintele francez a spus că lasă companiilor franceze alegerea de a decide asupra muncii în Federația Rusă.

The post Macron: „Linia rămâne aceeași: continuați să furnizați arme defensive și letale Ucrainei” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code