Liviu Dragnea: „Cioloș nu este un om de cuvânt, este oportunist”

Liviu Dragnea a fost invitatul lui Marius Tucă și Ion Cristoiu, luni seară, la Aleph News.Liviu Dragnea a fost invitatul lui Marius Tucă și Ion Cristoiu, luni seară, la Aleph News.

  • Liviu Dragnea a fost invitatul lui Marius Tucă și Ion Cristoiu, luni seară, la Aleph News.
  • El a decis la acea vreme să sprijine guvernul Cioloș.
  • Fostul președinte PSD a vorbit și despre relația cu premierul Dacian Cioloș

„Am decis să votăm guvernul Cioloș pentru că PSD nu avea nicio șansă atunci să ceară guvernarea fiindcă atunci UNPR a anunțat că vă sprijini propunerea președintelui Iohannis. Am zis să sprijinim acest guvern, le-am dat câteva teme pentru programul de guvernare care au fost și preluate. Cioloș nu este un om de cuvânt, este oportunist. Îmi aduc aminte în 2014, undeva în primăvară, era comisar, a venit în București și ne-am văzut.”

Liviu Dragnea a făcut referire și la relația cu Dacian Cioloș, ajuns premier în 2015.

„Aveau loc atunci întâlniri lunare între mine și Cioloș, 2-3 din Guvern și întâlniri de la PSD. Îmi aduc aminte că el avea multe scandaluri cu PNL, le promitea tot felul de lucruri, doar că el nu înțelege putințele economice și financiare și mecanismele. Promitea, ulterior nu se întâmpla.”

The post Liviu Dragnea: „Cioloș nu este un om de cuvânt, este oportunist” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY