LIVE UPDATE. O explozie puternică a avut loc în Crimeea, pe Podul Kerci, care face legătura dintre Rusia și peninsula ocupată

  • Podul Crimeei a fost construit după invadarea din 2014 a peninsulei și a fost inaugurat chiar de Vladimir Putin, în 2018.
  • Acesta a condus personal un camion, pentru a proba soliditatea construcției. Ieri, Vladimir Putin a împlinit 70 de ani.

Oxplozie puternică a avut loc sâmbătă dimineață, pe Podul Kerci, care face legătura dintre Rusia și peninsula ocupată. Din primele informații, un tren cu vagoane cisternă a sărit în aer, producând o deflagrație foarte mare.

Conform Ria Novosti, explozia s-a produs în jurul orei 6.00, pe ramura de cale ferată a Podului Crimeei (Kerci). Imaginile surprinse arată un tren în flăcări pe acesta. Sursa citată mai spune că arcadele de susținere ale podului nu ar fi fost afectate, dar imaginile arată că podul rutier s-a prăbușit.

The post LIVE UPDATE. O explozie puternică a avut loc în Crimeea, pe Podul Kerci, care face legătura dintre Rusia și peninsula ocupată appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28477 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code