LIVE UPDATE. 252 de zile de invazie. Forbes: Rusia a cheltuit 760 de milioane de dolari pentru atacul de luni asupra Ucrainei

  • Potrivit Forbes Ucraina, pe 31 octombrie, trupele ruse au tras în Ucraina 55 de rachete de croazieră Kh-101, 22 de rachete sol-aer S-300, o rachetă de avion Kh-59 și cinci drone de diferite tipuri.

  • Pe 31 octombrie, Rusia a lansat un atac în masă asupra sistemului energetic al Ucrainei la ora de vârf de luni pentru a treia oară în ultima lună.

  • Forțele aeriene ucrainene au raportat că a doborât 44 de rachete de croazieră trase asupra infrastructurii critice din orașele ucrainene.

Potrivit Forbes Ucraina, pe 31 octombrie, trupele ruse au tras în Ucraina 55 de rachete de croazieră Kh-101, 22 de rachete sol-aer S-300, o rachetă de avion Kh-59 și cinci drone de diferite tipuri, care în total se ridică la aproximativ 760 de milioane de dolari, notează kyivindependent.

Pe 31 octombrie, Rusia a lansat un atac în masă asupra sistemului energetic al Ucrainei la ora de vârf de luni pentru a treia oară în ultima lună.

Forțele aeriene ucrainene au raportat că a doborât 44 de rachete de croazieră trase asupra infrastructurii critice din orașele ucrainene.

The post LIVE UPDATE. 252 de zile de invazie. Forbes: Rusia a cheltuit 760 de milioane de dolari pentru atacul de luni asupra Ucrainei appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31002 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code