LIVE UPDATE. 237 de zile de invazie. Atacul cu drone rusești asupra Kievului a ucis o femeie însărcinată și pe soțul ei, spun oficialii ucraineni

  • Un atac cu drone rusești asupra capitalei ucrainene a ucis luni dimineață o femeie însărcinată în șase luni și pe soțul acesteia, potrivit primarului Kievului.
  • Lumea poate și trebuie să oprească această teroare”, a spus Zelenski.
  • El a spus că, deși Ucraina a reușit să doboare dronele Shahed de fabricație iraniană, acest lucru nu a fost suficient.

Un atac cu drone rusești asupra capitalei ucrainene a ucis luni dimineață o femeie însărcinată în șase luni și pe soțul acesteia, potrivit primarului Kievului. Ca reacție, președintele Volodimir Zelenski a declarat: Vladimir Putin poate înregistra o altă „realizare” – a ucis încă o femeie însărcinată”.

Lumea poate și trebuie să oprească această teroare”, a spus Zelenski. Când vorbim despre nevoia Ucrainei de apărare antiaeriană și antirachetă, vorbim despre vieți reale care sunt luate de teroriști.”

El a spus că, deși Ucraina a reușit să doboare dronele Shahed de fabricație iraniană, acest lucru nu a fost suficient.

Pentru a garanta protecția cerului nostru și pentru a reduce la zero capacitățile teroriștilor ruși, avem nevoie de sisteme de apărare aeriană mult mai moderne și de mai multe rachete pentru astfel de sisteme”, a adăugat el.

The post LIVE UPDATE. 237 de zile de invazie. Atacul cu drone rusești asupra Kievului a ucis o femeie însărcinată și pe soțul ei, spun oficialii ucraineni appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28563 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code