LIVE UPDATE. 232 de zile de invazie. Franța va furniza Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană și arme, afirmă Macron

Emmanuel MacronEmmanuel Macron

  • Franța va trimite în următoarele săptămâni sisteme de apărare aeriană, radare, rachete și arme în Ucraina pentru a se apăra împotriva atacurilor cu rachete și drone.
  • Fără a intra în detalii, Macron a spus că Franța furnizează informații militare Ucrainei.
  • Întrebat cu privire la succesul sancțiunilor internaționale, Macron a spus că acestea funcționează.

Franța va trimite în următoarele săptămâni sisteme de apărare aeriană, radare, rachete și arme în Ucraina pentru a se apăra împotriva atacurilor cu rachete și drone, a declarat miercuri președintele francez Emmanuel Macron într-un interviu acordat postului de televiziune France 2.

Macron, ale cărui comentarii vin după ce Ucraina s-a confruntat cu un val de atacuri cu rachete rusești, a declarat că livrările franceze vor ajuta în mod specific la înfrângerea acestor tipuri de amenințări.

El a adăugat că Franța va livra Ucrainei hardware-ul și instruirea necesară. Ucraina a solicitat în mod specific armele ca o prioritate. Președintele francez a precizat că această decizie a fost luată după o fază fără precedent de bombardamente” care au lovit orașele și infrastructurile ucrainene.

Fără a intra în detalii, Macron a spus că Franța furnizează informații militare Ucrainei. Întrebat cu privire la succesul sancțiunilor internaționale, Macron a spus că acestea funcționează.

Rusia este profund destabilizată: în capacitatea sa de a-și regenera armele, producția și industria”, a spus el. Macron a mai declarat: Ne aflăm într-un război hibrid. Nu folosim doar arme pe teren, ci și arme ale informației”, a spus el, adăugând că Rusia folosește o mare varietate de abordări pentru a purta conflictul, inclusiv: canale de propagandă, plata pentru influență, inclusiv pe rețelele de socializare, folosirea ca armă a migrației, șantajul și foametea.

The post LIVE UPDATE. 232 de zile de invazie. Franța va furniza Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană și arme, afirmă Macron appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28563 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code