Liderii PSD, ședință de urgență, după demisia lui Dîncu

  • Social-democraţii cer convocarea unei şedinţe a coaliţiei, în urma demisie lui Vasile Dîncu.
  • Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, afirmă că şedinţa ar putea avea loc marţi.
  • Ministrul Apărarii Vasile Dîncu a demisionat din funcţie.

Social-democraţii cer convocarea unei şedinţe a coaliţiei, în urma demisie lui Vasile Dîncu. Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, afirmă că şedinţa ar putea avea loc marţi.

Ministrul Apărarii Vasile Dîncu a demisionat din funcţie.

Vasile Dîncu a fost în ultima perioadă ţinta unor critici din partea prim-ministrului şi a preşedintelui Klaus Iohannis, după o serie de declaraţii legate de soluţionarea conflictului din Ucraina.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că a avut o discuţie cu premierul Nicolae Ciucă după demisia lui Vasile Dîncu şi i-a solicitat să preia interimatul la MAPN.

Decizia BPN al PSD este ca să solicităm de urgenţă convocarea unei şedinţe a coaliţiei păentru a avea o discuţie, iar apoi un Consiliu Politic Naţional. Ar trebui să însemne repede. Probabil că mâine ar putea fi un timp potrivit” , spune Radu Oprea.

Purtătorul de cuvânt al PSD spune că Vasile Dîncu a făcut o informare în şedinţa BPN, potrivit căreia cu a primit nicio critică oficială şi nu i-a solicitat nimeni demisia.

De asemenea, Oprea a respins ideea că PSD vrea portofoliul de la INterne, iar pe cel de la Apărare să-l cedeze PNL: «Nu facem trocuri»” .

The post Liderii PSD, ședință de urgență, după demisia lui Dîncu appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31071 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code