Kate Middleton, primul membru al familiei regale care folosește titlul de Prințesă de Wales de la Diana încoace

kate middletonkate middleton

  • Kate Middleton a devenit primul membru al familiei regale care folosește titlul de Prințesă de Wales de la Prințesa Diana încoace.
  • Titlul de Prințesă de Wales, folosit ultima dată în mod oficial de Prințesa Diana, mama Prințului Harry și a Prințului William, va fi acordat lui Kate.
  • Ducele și ducesa și-au actualizat conturile oficiale de pe rețelele de socializare.

După ce regele Charles al Marii Britanii le-a acordat fiului său cel mare William și nurorii Kate titlurile de Prinț și Prințesă de Wales în timpul primului său discurs către națiune, Kate Middleton a devenit prima regină care folosește acest titlu de la Prințesa Diana, care a murit în august 1997.

Moartea reginei Elisabeta a II-a, după o domnie de 70 de ani, a declanșat o serie de schimbări în monarhia britanică și în titlurile acesteia. Cel mai mare copil al reginei, Charles, a devenit rege și va fi proclamat oficial sâmbătă dimineață.

Moartea reginei a schimbat, de asemenea, titlurile Ducelui și Ducesei de Cambridge. Începând cu 8 septembrie, prințul William și Kate au moștenit titlurile de Duce și Ducesă de Cornwall, titluri pe care le dețineau tatăl lui William și soția acestuia, Camilla, care purtau numele de Ducesă de Cornwall, dar care acum vor folosi titlul de Regină Consort.

Ducele și ducesa și-au actualizat conturile oficiale de pe rețelele de socializare pentru a reflecta schimbarea titlurilor lor, cuplul fiind cunoscut inițial ca Ducele și Ducesa de Cornwall și Cambridge, în urma trecerii Reginei.

Întrucât fostul titlu de Prinț de Wales al noului rege va fi moștenit de fiul său cel mare, William și Kate vor avea parte de o schimbare suplimentară a titlurilor lor oficiale. Titlul de Prințesă de Wales, folosit ultima dată în mod oficial de Prințesa Diana, mama Prințului Harry și a Prințului William, va fi acordat lui Kate.

The post Kate Middleton, primul membru al familiei regale care folosește titlul de Prințesă de Wales de la Diana încoace appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30494 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code