Flux Stiri

Iohannis: În țările din Vest, panedemia a fost domolită prin vaccinare. Noi de ce trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spațiul public?

  • Președintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel la vaccinare. Trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru, nu trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spațiul public, a spus șeful statului.
  • Președintele Klaus Iohannis, apel la vaccinare: Trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru.
  • Mesajul a fost transmis vineri, de la Bruxelles.

Președintele Klaus Iohannis a făcut un nou apel la vaccinare. Trebuie să fim serioși și să acceptăm acest lucru, nu trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spațiul public, a spus șeful statului.

Mesajul a fost transmis vineri, de la Bruxelles.

Acasă situația este foarte complicată, am vorbit eu despre o tragedie, o catastrofă”, a spus Klaus Iohannis care a arătat că mai multe țări europene au ajutat România.

Am apelat la mecanismul european de sprijin și am primit ajutor deja de la opt state, alte state vor să ne ajute… Solidaritatea europeană nu este doar o expresie, ci un fapt”, a adăugat Klaus Iohannis.

Președintele a mai spus că singura soluție pentru ieșirea din criză este vaccinarea populației.

Nu există altă soluție decât vaccinarea. Trebuie să fim serioși si să acceptăm acest lucru… În țările din vest, panedemia a fost domolită prin vaccinare… Noi de ce trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spațiul public… Dragi români, mergeți să vă vaccinați”, a precizat președintele Iohannis.

Președintele României, Klaus Iohannis, participa la reuniunea Consiliului European, care are loc la Bruxelles.

The post Iohannis: În țările din Vest, panedemia a fost domolită prin vaccinare. Noi de ce trebuie să dăm ascultare unora care vorbesc prostii în spațiul public? appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)
Avatar
Leontiuc Marius
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY
https://ziardecluj.eu

Ultimele

Flash Stiri

Ședință cu scântei în coaliție, după corectarea ordonanței privind compensarea facturilor. PSD: ”Artizanii liberalizării au adus România în cea mai mare criză energetică”

Premierul Nicolae Ciucă şi cei 3 lideri ai partidelor ce formează coaliția guvernamentală, Marcel Ciolacu, Florin Cîţu şi Kelemen Hunor, s-au întâlnit la Guvern, după ce Executivul a corectat erori din ordonanţa de urgenţă privind măsurile din energie, au declarat surse politice, pentru News.ro. Share this: (Visited 1 times, 1 visits today)

Turneul unde Simona Halep nu a jucat niciodată. „Vreau, înainte să mă las de tenis, să joc acolo”

SUA le cere cetățenilor săi să plece din Ucraina: ”Situaţia se poate deteriora foarte rapid”

Guvernul a corectat OUG privind măsurile din energie, la o zi după aprobare. Ce modificare importantă a fost făcută

Comentarii recente

Categorii