InSecuritate. Invitat omul de afaceri Nawaf Salameh, președintele Fundației „Alexandrion”, de la ora 22.55, pe Aleph News

Omul de afaceri Nawaf Salameh, fondatorul și președintele Fundației „Alexandrion”,vorbeștedespre parcursul său personal și profesional odată cu venirea în România, atmosfera anilor 1970-1990, căderea regimului comunist, ideologiile și diferențele dintre generații care au complicat natura conflictelor, perfecționarea sa în domeniul apărării și contribuția Fundației Alexandrion la  promovarea securității.

Cum a ajuns în România? De ce a ales să studieze medicina? Cum a trecut de la lumea medicală la cea de business? Cu ce planuri a plecat la drum în capitalismul românesc al anilor 90? Ce i se pare relevant pentru a face față unei stări de insecuritate permanentizate? Care sunt valorile ce stau la baza Premiilor Constantin Brâncoveanu?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post InSecuritate. Invitat omul de afaceri Nawaf Salameh, președintele Fundației „Alexandrion”, de la ora 22.55, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30723 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code