Înmormântarea reginei va deveni cea mai urmărită emisiune din toate timpurile, cu un număr de 4,1 miliarde de telespectatori

omagiuomagiu

  • Se așteaptă ca membrii de rang înalt ai familiei să urmeze în spatele ei.
  • Datorită tehnologiei, se crede că milioane de oameni vor urmări momentul istoric și în întreaga lume.
  • Va fi o sărbătoare națională pentru a permite cât mai multor oameni să urmărească funeraliile regine

Se așteaptă ca funeraliile reginei să devină cea mai urmărită transmisiune globală din istorie, cu aproximativ 4,1 miliarde de telespectatori. Regina va fi înmormântată luni, 19 septembrie, la Westminster Abbey, Londra, la 10 zile după ce a murit joi, 9 septembrie.

În Marea Britanie, acoperirea funeraliilor Majestății Sale va fi difuzată pe BBC One, BBC News și BBC iPlayer, în timp ce ITV va transmite evenimentul în direct și neîntrerupt pe canalul său principal și simultan pe toate canalele sale digitale.

Datorită tehnologiei, se crede că milioane de oameni vor urmări momentul istoric și în întreaga lume. Carolina Beltramo, analist TV la WatchTVAbroad.com, prezice: Atât de mare este dragostea și admirația pentru Regina Elisabeta a II-a în întreaga lume, încât funeraliile sale sunt destinate să fie cel mai mare eveniment TV în direct din istorie.

Generații de oameni de pe tot globul nu vor fi fost în viață ultima dată când pompa și fastul au fost văzute la această scară. Deși este o ocazie tristă, ei pot fi iertați pentru că sunt entuziasmați de un spectacol care are ecou de-a lungul istoriei. Doar din acest motiv, vor fi atrași să asiste la zorii acestei noi ere, în număr de miliarde.

Nu mai puțin de 4,1 miliarde de oameni sunt așteptați să se conecteze luni pentru a asista la acest moment istoric, în timp ce jumătate din populația planetei Pământ se va opri pentru a-și prezenta omagiile.

Va fi o sărbătoare națională pentru a permite cât mai multor oameni să urmărească funeraliile reginei. Luni dimineață, sicriul va fi dus într-o mare procesiune militară de la Palatul Westminster la Westminster Abbey pentru funeraliile de stat.

Se așteaptă ca membrii de rang înalt ai familiei să urmeze în spatele ei – așa cum au făcut-o și la funeraliile Dianei, Prințesa de Wales și ale Ducelui de Edinburgh.

The post Înmormântarea reginei va deveni cea mai urmărită emisiune din toate timpurile, cu un număr de 4,1 miliarde de telespectatori appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31071 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code