Flux Stiri

În prima zi a apelului la Înalta Curte, Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a suferit un accident vascular cerebral

  • Acesta se afla în închisoare de maximă securitate Belmarsh.
  • Avocații vor să conteste judecarea acestuia.

Julian Assange a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla în închisoarea de maximă securitate Belmarsh, situată lângă Londra, în timp ce era audiat  prin video de Înalta Curte, timp de mai multe ore. Momentan, fondatorul WikiLeaks rămâne în Belmarsh, însă avocaţii săi au în plan să conteste judecarea „abuzivă şi răzbunătoare” a acestuia, mai spune partenera sa, care însă refuză să dea detalii despre starea lui de sănătate.

Vineri, Departamentul Justiţiei de la Washington a câştigat apelul la decizia din ianuarie a unei instanţe judiciare britanice, care a respins extrădarea lui Julian Assange în Statele Unite din cauza stării mentale a acestuia şi a riscului de sinucidere.

The post În prima zi a apelului la Înalta Curte, Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a suferit un accident vascular cerebral appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code