ÎCCJ a respins contestaţia în anulare a lui Liviu Dragnea la condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive

  • Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins definitiv, luni, contestaţia în anulare depusă de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, la condamnarea din 2019, în dosarul angajărilor fictive.
  • Decizia instanţei este definitivă.
  • Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman în 27 mai 2019.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins definitiv, luni, contestaţia în anulare depusă de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, la condamnarea din 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Judecătorii ÎCCJ au respins ca inadmisibilă contestaţia în anulare formulată de Nicolae Liviu Dragnea împotriva deciziei penale nr. 142 din data de 27 mai 2019 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2401/1/2018.

Contestatorul este obligat la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Decizia instanţei este definitivă.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman în 27 mai 2019. El a depus contestaţie în anulare în luna octombrie a aceluiaşi an.

Liviu Dragnea a fost eliberat condiţionat în 15 iulie 2021.

The post ÎCCJ a respins contestaţia în anulare a lui Liviu Dragnea la condamnarea sa în dosarul angajărilor fictive appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28456 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code