Flux Stiri

Glumă cu final tragic. O femeie deghizată în fantomă a fost ucisă un vecin pe care a vrut să-l sperie

O femeie a fost împușcată după ce s-a deghizat în glumă în fantomă care să-i sperie pe vecini. Victima neidentificată, despre care se spune că are vârsta cuprinsă între 20 și 25 de ani, străbătea străzile din Naucalpan de Juarez, Mexic, purtând o rochie albă și un voal, în încercarea de a înspăimânta locuitorii din cartierul San Miguel Doram pe 15 octombrie.

Femeia se îdeghizase în „Femeia plângătoare”, cunoscută sub numele de „La Llorona” în America Latină, o fantomă despre care se spune că merge pe străzi plângându-și copiii morți.

Conform folclorului, figura terifiantă merge pe Pământ disperată după ce și-a înecat cei doi copii într-un râu într-un acces de furie, după ce și-a văzut soțul cu o altă femeie.

Localnicii au spus că au văzut-o pe femeia-fantomă rătăcind zona pe 15 octombrie în timp ce striga „ay, mis hijos”, însemnând „au, copiii mei”.

Un localnic a filmat femeia cu doar câteva momente înainte ca ea să fi fost împușcată de către un vecin speriat. Potrivit rapoartelor autorităților, bărbatul a fugit după ce a deschis focul asupra femeii.

Poliția municipală nu a dezvăluit identitatea victimei și nu au fost raportate arestări în legătură cu crima.

Acest incident se întâmplă intr-o perioada in care mii de mexicani se pregătesc pentru sărbătorile Zilei Morților din Mexic și pentru Halloween.

The post Glumă cu final tragic. O femeie deghizată în fantomă a fost ucisă un vecin pe care a vrut să-l sperie appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)
Avatar
Leontiuc Marius
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY
https://ziardecluj.eu