Flux Stiri

EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la Aleph News

  • Tăcerea României despre reformarea UE. Propunerile lui Macron
  • Legea anti-speculă, un alt semn de criză
  • Războiul Rafila- Arafat pe medicina de urgență

Astăzi, de la ora 19.00, publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai discută despre propunerile de reformare a UE și respingerea acestora de către autoritățile de la București fără a informa și explica opiniei publice românești motivele acestui refuz.

Monica Mihai și Ion Cristoiu vor analiza și inițiativa Guvernului de combatere a speculei în condițiile crizei economice declanșate de războiul din Ucraina, precum și disputele dintre ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, și șeful DSU, Raed Arafat, pe medicina de urgență. 

Ultimele evoluții ale războiului din Ucraina și planurile Moscovei de rusificare a teritoriilor ocupate sunt o altă temă abordată în emisiune.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 13 mai, de la ora 19.00, la SMART TV și sâmbătă, 14 mai, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code