David Popovici doboară record după record. S-a calificat în finala probei de 100 de metri

  • Popovici a terminat cursa cu timpul 47.13 secunde, nou record mondial de juniori.
  • El merge în finala de mâine cu cel mai bun timp.
  • Românul a concurat pe culoarul 4 şi nu l-a avut adversar pe Caeleb Dressel, campionul olimpic al probei de 100 de metri liber.

La Campionatul Mondial de Nataţie găzduit de Budapesta, David Popovici a concurat azi în a doua semifinală, fără să-l aibă concurent pe Caeleb Dressel, campionul olimpic al probei.

Popovici a terminat cursa cu timpul 47.13 secunde, nou record mondial de juniori. El merge în finala de mâine cu cel mai bun timp. Românul a concurat pe culoarul 4 şi nu l-a avut adversar pe Caeleb Dressel, campionul olimpic al probei de 100 de metri liber.

Americanul nu a concura în semifinale din motive medicale. El era marele rival al lui David Popovici. Americanul se calificase cu al doilea timp în semifinale. Sunwoo Hwang (Coreea de Sud) i-a luat locul lui Dressel.

Decizia retragerii a fost luată de staff-ul Statelor Unite împreună cu Caeleb, antrenorul lui şi echipa medicală. Hotărârea vine pe fondul unor probleme medicale. Încă nu ştim dacă va putea concura în probele următoare”, se arată în comunicatul echipei americane.

Finala probei de 100 de metri liber este programată miercuri, de la ora 19:20. 

The post David Popovici doboară record după record. S-a calificat în finala probei de 100 de metri appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29681 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code