Cum își sărbătoresc Paștele pasionații de cripto. Ouăle colorate de tip NFT sunt la mare căutare

  • Masa de Paște nu poate fi completă fără ouăle vopsite, dar anul acesta îți poți lărgi colecția și cu cele NFT.
  • De Vinerea Mare a fost lansată o colecție de 333 de NFT-uri unice, generate aleatoriu.
  • Poți să îl faci cadou sau să îl adăugi la colecția ta de NFT-uri. În plus, acestea vin la pachet cu mai multe avantaje.

Care a fost primul, oul sau găina? Pe blockchain, oușorul. Masa de Paște nu poate fi completă fără ouăle vopsite, dar anul acesta îți poți lărgi colecția și cu cele NFT.

De Vinerea Mare a fost lansată o colecție de 333 de NFT-uri unice, generate aleatoriu. Ele ilustrează tradiționalele ouă de Paște.

Pe opt contabili, avocați, artiști și antreprenori i-a adunat creativitatea și ambiția care îi leagă, dar, mai ales, pasiunea pentru tehnologie, în special, cripto și NFT-uri.

„Pentru că este un proiect frumos versatil…”.

Poți să îl faci cadou sau să îl adăugi la colecția ta de NFT-uri. În plus, acestea vin la pachet și cu mai multe avantaje. Care sunt acestea îți spune Cătălin, cofondatorul proiectului.

Una dintre creații este expusă și în cadrul ediției a opta a Salonului „OUL ALB”. Gândit ca expresie a albului imaculat, Salonul „Oul Alb”, vine de această dată cu o temă actuală: nevoia de siguranţă, pace şi grijă.

The post Cum își sărbătoresc Paștele pasionații de cripto. Ouăle colorate de tip NFT sunt la mare căutare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29672 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code