Flux Stiri

Compania americană McDonald’s vinde acțiunile și părăsește complet Rusia

  • McDonald’s îşi suspendaseră activităţile la puţin timp după începere invaziei ruse de pe 24 februarie.
  • Gigantul fast-food a subliniat că criza umanitară provocată de război „nu mai este sustenabilă şi nici nu este în concordanţă cu valorile McDonald’s”.
  • Compania din Chicago a anunţat la începutul lunii martie că îşi va închide temporar restaurantele din Rusia, dar va continua să plătească angajaţii.

McDonald’s îşi suspendaseră activităţile la puţin timp după începere invaziei ruse de pe 24 februarie.

Compania americană a declarat luni că a început procesul de vânzare a operaţiunilor sale din Rusia, care include 850 de restaurante care angajează 62.000 de oameni, fiind ultima companie occidentală importantă care a părăsit Rusia de când a invadat Ucraina în februarie.

Gigantul fast-food a subliniat că criza umanitară provocată de război „nu mai este sustenabilă şi nici nu este în concordanţă cu valorile McDonald’s”.

Compania din Chicago a anunţat la începutul lunii martie că îşi va închide temporar restaurantele din Rusia, dar va continua să plătească angajaţii. În acest moment, caută un cumpărător rus care să-i angajeze muncitorii.

The post Compania americană McDonald’s vinde acțiunile și părăsește complet Rusia appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code