Cel puțin 38 de persoane au fost rănite într-un incendiu izbucnit într-o clădire de apartamente din Manhattan

  • Cel puţin 38 de persoane au fost rănite sâmbătă într-un incendiu la New York, care ar fi putut izbucni de la o baterie litiu-ion.
  • Două persoane sunt în stare critică şi alte cinci au fost grav rănite într-un incendiu produs într-un bloc de locuinţe din Manhattan.
  • Autorităţile cred că incendiul ar fi putut izbucni într-un apartament în care locatarul repara biciclete electrice.

Cel puţin 38 de persoane au fost rănite sâmbătă într-un incendiu la New York, care ar fi putut izbucni de la o baterie litiu-ion, precum cele care se găsesc la bicicletele electrice, au declarat oficiali pentru mass-media americane, scrie presa internațională.

Două persoane sunt în stare critică şi alte cinci au fost grav rănite într-un incendiu produs într-un bloc de locuinţe din Manhattan, a declarat comisarul Laura Kavanagh de la Departamentul de Pompieri din New York, citată de CNN.

Dan Flynn, şeful Departamentului de Pompieri, a declarat că acesta este aproape cel de-al 200-lea incendiu izbucnit în 2022 de la o baterie litiu-ion a unui dispozitiv de mobilitate electrică (bicicletă electrică, scuter, trotinetă electrică, skateboard etc.).

Şase decese au avut loc anul acesta din cauza acestor baterii care alimentează dispozitivele de micromobilitate” , a declarat el pentru CNN.

Autorităţile cred că incendiul ar fi putut izbucni într-un apartament în care locatarul repara biciclete electrice, a adăugat Flynn.

The post Cel puțin 38 de persoane au fost rănite într-un incendiu izbucnit într-o clădire de apartamente din Manhattan appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31065 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code