Cel mai urmărit TikToker din lume are peste 142.4 milioane de urmăritori. A depășit-o și pe Charli D’Amelio

  • Khaby Lame este cel mai urmărit TikToker din lume: în această dimineaţă a atins 142,4 milioane de urmăritori.
  • Şi-a început videoclipurile în timpul pandemiei. Atunci, locuia într-o locuinţă socială din provincia Torino şi tocmai fusese concediat.
  • Creatorul senegalez în vârstă de 22 de ani, care a crescut în Chivasso, Torino, a devenit celebru pentru videoclipurile sale mute.

Khaby Lame este cel mai urmărit TikToker din lume: în această dimineaţă a atins 142,4 milioane de urmăritori. A depăşit-o pe Charli D’Amelio (142,2 milioane). Şi-a început videoclipurile în timpul pandemiei. Atunci, locuia într-o locuinţă socială din provincia Torino şi tocmai fusese concediat.

Creatorul senegalez în vârstă de 22 de ani, care a crescut în Chivasso, Torino, a devenit celebru pentru videoclipurile sale mute. Din această dimineaţă, Khaby Lame a depăşit-o pe D’Amelio, considerată până nu demult regina social media şi care împreună cu sora ei conduce un imperiu care face zeci de milioane de dolari pe an.

Popularitatea lui Khaby Lame a început în 2019, în timpul pandemiei de Covid. În acel moment locuia în cartierul Borgo Sud Est din Chivasso, într-o locuinţă socială. Aici a locuit până acum un an, când popularitatea sa a început să crească.

Născut la Dakar, în Senegal, a început să lucreze ca operator de maşini CNC într-o fabrică din Torino, înainte de a fi concediat în martie 2020.

Face videoclipuri mute

Demis şi victimă a pandemiei, a inventat videoclipuri mute pentru distracţie. În câteva luni, umorul său, uşor şi ironic, care a adus aminte de legendarul Buster Keaton, a reuşit să-i depăşească pe principalii influenceri italieni, detaşând milioane de mari fani precum Chiara Ferragni şi Gianluca Vacchi.

Şi aşa, ceea ce a început ca o glumă s-a transformat într-un loc de muncă mai mult decât profitabil. Iar încoronarea ascensiunii sale irezistibile, venită acum din cifre, era de ceva vreme în aer: la Festivalul de Film de la Cannes, nu întâmplător a fost numit jurat în noua secţiune dedicată tiktoker-urilor.

I-a plăcut atât de mult covorul roşu, încât a anunţat o nouă aventură: debutează în cinema.

The post Cel mai urmărit TikToker din lume are peste 142.4 milioane de urmăritori. A depășit-o și pe Charli D’Amelio appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29720 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code