Cea mai frumoasă cămilă, aleasă în Qatar. Câți bani a primit proprietarul cămilei câștigătoare

  • Nazaa este regina frumuseții la categoria cămile.
  • În Qatar, la 25 de km de Campionatul Mondial de Fotbal, a avut loc un concurs de frumusețe pentru cămile.
  • Evenimentul este o tradiție, dar și o ocazie pentru crescători să-și sporească veniturile.

Nazaa este regina frumuseții la categoria cămile. În Qatar, la 25 de kilometri de stadioanele unde se ține Campionatul Mondial de Fotbal, a avut loc un alt eveniment important. De data aceasta doar pentru lumea arabă.

Potrivit Gulf News, concursul de frumusețe pentru cămile este o tradiție în zonă, dar și o ocazie pentru crescători să-și sporească veniturile.

În concursul de frumusețe au fost înscrise 15 cămile, care au defilat prin fața juriului și a proprietarilor adăpostiți în corturi luxoase, dotate cu aer condiționat.

Astfel de evenimente au loc constant și a deține o cămilă de rasă reprezintă o îmbunătățire a statutului în societatea arabă.

Nazaa a dat dovadă de echilibru și grație

„Participantele la concurs sunt finaliste ale edițiilor precedente, ca în Liga Campionilor. De-a lungul istoriei, beduinii s-au mândrit cu frumusețea cămilelor pe care le dețin. Fiecare rasă are propriile caracteristici și sunt modalități diferite de a le juriza frumusețea.

Astăzi, avem rase pure care sunt faimoase în țarile din Golf datorită vitezei. Este ceva de mare preț în lumea arabă” , a explicat Ali Sultan Al Humeidi, președintele comisiei tehnice a concursului.

Proprietarul cămilei Naazaa a câștigat un premiu echivalent cu 55.000 de dolari. Sunt bani puțini în comparație cu 7,5 milioane de dolari la cât se ridică premiul pentru un concurs similar care are loc în Arabia Saudită.

The post Cea mai frumoasă cămilă, aleasă în Qatar. Câți bani a primit proprietarul cămilei câștigătoare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 29 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28563 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code