Ce ar trebui să bem pe stomacul gol pentru a accelera metabolismul lent

Bei multă apă rece pe timpul verii? Iată ce trebuie să știiBei multă apă rece pe timpul verii? Iată ce trebuie să știi

  • Dacă ai luat câteva kilograme inutile și simți că metabolismul tău a încetinit, dar pofta de mâncare este bună, atunci trebuie să acționezi.
  • Încearcă să variezi meniul – monotonia calmează procesele metabolice – și ai grijă să ai grijă de cantitatea potrivită de lichide în alimentație.
  • Hidratarea este cheia proceselor metabolice adecvate.

Dacă ai luat câteva kilograme inutile și simți că metabolismul tău a încetinit, dar pofta de mâncare este bună, atunci trebuie să acționezi. Încearcă să variezi meniul – monotonia calmează procesele metabolice – și ai grijă să ai grijă de cantitatea potrivită de lichide în alimentație.

La ce băuturi ar trebui să te orientezi pentru a trezi un metabolism lent și de ce trebuie să le consumi pe stomacul gol?

Hidratarea este cheia proceselor metabolice adecvate. Cheia unei bune nutriții pentru organism este o hidratare adecvată. Mulți oameni spun că beau puține lichide sau că le este sete, mai ales în timpul lunilor reci ale anului. Dar căutarea de scuze încă nu a îmbunătățit sănătatea, bunăstarea sau forma corporală a nimănui. Merită să dezvoltați obiceiul de a consuma regulat lichide cât mai curând posibil. Hidratarea inadecvată este o greșeală cardinală care apare la persoanele care se plâng de metabolism lent. Lipsa de apă în celulele intestinale este o tendință aproape garantată de constipație și disconfort digestiv.

Apă caldă

Dimineața este bine să bei un pahar de apă cu o temperatură apropiată de a noastră, adică 36,6 grade, îmbogățită cu ingrediente care îți vor trezi metabolismul adormit. Consumul unor astfel de lichide pe stomacul gol va produce cele mai bune rezultate. De ce este așa? După câteva ore de somn, întregul organism, în special tractul digestiv, are nevoie să își refacă echilibrul de apă. La urma urmei, unul dintre primele lucruri pe care le facem după ce ne ridicăm din pat este să urinăm.

Apă cu lămâie

Această sugestie apare cel mai des. Și este utilă din mai multe motive. Apa cu suc de lămâie hidratează mai eficient decât apa simplă, deoarece conține mai mulți electroliți decât apa singură. Este un mod delicios și răcoritor atunci când te trezești. Apa cu lămâie, mai ales atunci când este consumată în mod regulat pe stomacul gol, îmbunătățește digestia și ajută la reducerea greutății inutile. În plus, sucul de lămâie stimulează producția de bilă, ceea ce se traduce direct în absorbția mai rapidă a grăsimilor.

Este un mit că apa băută pe stomacul gol, umplând stomacul, va reduce pofta de mâncare. Apa nu este reținută în stomac, dar prin hidratarea și a celulelor sale, îmbunătățește toate procesele digestive. De asemenea, reglează ritmul mișcărilor intestinale. Evident, dacă bei o dată un pahar de apă cu lămâie nu va aduce schimbări remarcabile. Pentru a beneficia de acest obicei, ar trebui să îl repeți timp de cel puțin o lună zilnic.

Apă cu miere și lămâie

Adăugarea unei lingurițe de miere naturală nu numai că va îmbunătăți gustul. Mierea naturală are o serie de proprietăți curative, are o acțiune fungicidă, virală și bactericidă, datorită căreia are un efect pozitiv asupra microbiomului intestinal. Iar starea bună a mediului natural al intestinelor noastre determină metabolismul și ritmul corect al mișcărilor intestinale. Apa cu miere și lămâie are un efect pozitiv asupra peristaltismului intestinal și curăță organismul de toxine, depozite și produse metabolice inutile, atât prin ficat, cât și prin rinichi.

Apă cu miere, lămâie și scorțișoară

Dacă niciuna dintre sugestiile de mai sus nu produce efectul dorit pentru tine, încearcă să adaugi scorțișoară. Acest condiment popular și delicios are un efect benefic asupra activității tractului digestiv. Accelerează procesele metabolice și îmbunătățește eliminarea toxinelor, a depozitelor și a produselor metabolice inutile din organism. Stimulează ficatul și intestinele, precum și rinichii. Scorțișoara îmbunătățește, de asemenea, arderea grăsimilor. Pur și simplu se adaugă un strop de miere și lămâie în apă, se amestecă și se bea după gust.

The post Ce ar trebui să bem pe stomacul gol pentru a accelera metabolismul lent appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28578 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code