Carantină de noapte și restricții dure pentru localitățile din Ilfov care au depășit 6 la mie

Rata de infectare în 13 localităţi din judeţul Ilfov a trecut, luni, de 6 cazuri la mia de locuitori.Rata de infectare în 13 localităţi din judeţul Ilfov a trecut, luni, de 6 cazuri la mia de locuitori.

  • Rata de infectare în 13 localităţi din judeţul Ilfov a trecut, luni, de 6 cazuri la mia de locuitori.
  • Duminică erau 9 localităţi cu incidenţă mai mare de 6 cazuri la mia de locuitori.
  • Carantina nu se aplică persoanelor vaccinate.

Este vorba despre Afumaţi – 8,58 la mie, Berceni – 7,40, Brăneşti – 6,47, Bragadiru – 8,23, Chiajna – 7,99, Dărăşti Ilfov – 6,64, Dobroeşti – 9,31, Măgurele – 6,75, Mogoşoaia – 8,68, Otopeni – 7,22, Popeşti-Leordeni – 7,24, Ştefăneştii de Jos – 6,44 şi Voluntari – 7,66 la mie.

Duminică, pentru Bragadiru, Mogoşoaia şi Dobroeşti, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis carantină de noapte toată săptămâna.

Măştile de protecţie trebuie purtate în spaţii publice precum pieţe, târguri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun şi pe o rază de 50 de metri în jurul şcolilor.

Se interzice organizarea de nunţi şi botezuri, cursuri de instruire pentru adulţi şi conferinţe.

Activitatea în baruri cluburi şi discoteci este închisă.

Carantina nu se aplică persoanelor vaccinate împotriva virusului Sars-Cov-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi care fac dovada îndeplinirii aceste condiţii prin intermediul certificatului de vaccinare.

The post Carantină de noapte și restricții dure pentru localitățile din Ilfov care au depășit 6 la mie appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)
Despre Leontiuc Marius 1437 de articole
Absolvent studii Universitare; Student Universitatea de Vest - Facultatea de Drept; Absolvent Cursuri de Jurnalism Academia Britanică Absolvent JURNALISM EDITORIAL - LONDON SCHOOL UNIVERSITY