Boris Johnson face o nouă gafă. I-a mulțumit din greșeală lui Putin pentru „conducerea sa inspirată”, în locul lui Volodimir Zelenski

  • Gafa a avut loc în timp ce Boris Johnson vorbea despre efortul Ucrainei împotriva invaziei Moscovei la Kiev.
  • Boris Johnson a mai spus că Marea Britanie trebuie să fie pregătită să acorde mai multă asistență militară și sprijin economic Kievului.
  • Boris Johnson i-a mulțumit din greșeală lui Vladimir Putin, înainte de a se corecta rapid și de a-i mulțumi lui Zelenski.

Fostul premier britanic Boris Johnson i-a mulțumit din greșeală președintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru conducerea sa inspirată, în locul liderului ucrainean Volodimir Zelenski, în timpul unei dezbateri din Camera Comunelor, joi.

Greșeala a avut loc în timp ce Boris Johnson vorbea despre efortul Ucrainei împotriva invaziei Moscovei la Kiev. Boris Johnson a declarat că este important să dublăm apărarea noastră pentru ucraineni, în timp ce Putin a cerut o mobilizare parțială, ceea ce este văzut ca o escaladare de către Occident.

Enumerând succesele Ucrainei, Boris Johnson i-a mulțumit din greșeală lui Vladimir Putin, înainte de a se corecta rapid și de a-i mulțumi ucraineanului Zelenski.

Boris a declarat: Mulțumită eroismului forțelor armate ucrainene, mulțumită în parte armelor pe care suntem mândri să le oferim, îl felicit pe onorabilul meu prieten (James Heappey) pentru descrierea activității forțelor armate britanice, a armelor pe care le trimitem, a listei uriașe… Mulțumesc, de asemenea, desigur, conducerii inspirate a lui Vladimir Putin.

Dându-și imediat seama de greșeala sa, Boris Johnson a adăugat: Conducerea inspirată a lui Volodimir Zelenski, iertați-mă, forțele rusești au fost, în ultimele zile, expulzate din mari părți din nord-estul țării, în jurul Kharkivului.

Boris a mai spus că Marea Britanie trebuie să fie pregătită să acorde mai multă asistență militară și sprijin economic Kievului în mijlocul invaziei rusești.

The post Boris Johnson face o nouă gafă. I-a mulțumit din greșeală lui Putin pentru „conducerea sa inspirată”, în locul lui Volodimir Zelenski appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31071 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code