Blue Air anuntă zboruri directe Bucureşti – Bordeaux, din vara anului viitor

Blue Air a rambursat doar 30% din suma biletelor anulate din cauza restricțiilor. Care e situația altor companii de zborBlue Air a rambursat doar 30% din suma biletelor anulate din cauza restricțiilor. Care e situația altor companii de zbor

  • Compania Blue Air a anunţat vineri lansarea unui zbor direct de la Bucureşti la Bordeaux, Franţa, în cadrul orarului de vară 2022.
  • Astfel, începând din iunie 2022, Blue Air va opera două zboruri săptămânale pe ruta Bucureşti – Bordeaux. Biletele sunt deja disponibile pentru rezervare, cu preţuri începând de la 19,99 euro/ segment, taxe incluse.
  • Toate zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing-737-MAX-8 de ultimă generaţie.

Compania Blue Air a anunţat vineri lansarea unui zbor direct de la Bucureşti la Bordeaux, Franţa, în cadrul orarului de vară 2022.

Astfel, începând din iunie 2022, Blue Air va opera două zboruri săptămânale pe ruta Bucureşti – Bordeaux. Biletele sunt deja disponibile pentru rezervare, cu preţuri începând de la 19,99 euro/ segment, taxe incluse.

Toate zborurile vor fi operate cu aeronave Boeing-737-MAX-8 de ultimă generaţie.

„Suntem încântaţi să anunţăm noua rută Bucureşti – Bordeaux şi să ne extindem reţeaua din Franţa la zece rute directe şi de conexiune. Pentru vara 2022, Blue Air se angajează să ofere o selecţie fantastică de destinatii de leisure; adăugând Bordeaux la reţeaua noastră, o regiune renumită pentru viticultura şi o favorită a cunoscătorilor de vin, a pasionaţilor de călătorii culturale şi a iubitorilor de plajă deopotrivă, oferim si mai multe opţiuni de călătorie în beneficiul clienţilor noştri care acum se pot bucura de excursiile de vară la preţuri accesibile”, a declarat Krassimir Tanev, directorul comercial al Blue Air.

În orarul de vară 2022, Blue Air va opera zboruri către Franţa: Bucureşti-Paris Charles de Gaulle- 7 frecvenţe săptămânale, Bucureşti-Nisa- 6 frecvenţe săptămânale, Bucureşti-Lyon- 3 frecvenţe săptămânale, Bucureşti-Bordeaux- 2 frecvenţe săptămânale, Bacău-Paris Beauvais- frecvenţe săptămânale, Cluj-Paris Charles de Gaulle- 2 frecvenţe săptămânale, Iaşi-Paris Charles de Gaulle- 2 frecvenţe săptămânale, Oradea-Paris Charles de Gaulle- conexiune prin OTP, Suceava-Paris Charles de Gaulle- conexiune prin OTP, Timişoara-Paris Charles de Gaulle- conexiune prin OTP.

The post Blue Air anuntă zboruri directe Bucureşti – Bordeaux, din vara anului viitor appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30170 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code