Biden dă vina pe asaltul lui Putin asupra Ucrainei pentru creşterea preţurilor la carburanţi în SUA

President Biden campaigns for Terry McAuliffe in VirginiaPresident Biden campaigns for Terry McAuliffe in Virginia

  • Biden îl învinovățește pe Putin pentru creșterea prețului la carburanți în SUA.
  • Biden a acuzat companiile de petrol și gaze pentru ceea ce el numește prioritizarea profiturilor în detrimentul consumatorilor.
  • Președintele american a făcut presiuni asupra Congresului pentru a adopta o scutire a taxei federale pe benzină.

Președintele Joe Biden a dat vina pentru creșterea prețului la carburanți în SUA pe războiul din Ucraina al președintelui rus Vladimir Putin.

„Adevărul simplu este că prețul benzinei a crescut cu aproape 2,00 dolari pe galon din cauza atacului nemilos al lui Vladimir Putin asupra Ucrainei. Și facem tot ce putem pentru a reduce această durere la pompă acum”, a spus Biden.

„Dacă aceste experiențe ne-au arătat ceva, este că trebuie să creștem și să valorificăm mai multă energie aici, acasă”, a adăugat el.

De asemenea, Biden a acuzat companiile de petrol și gaze pentru ceea ce el numește prioritizarea profiturilor în detrimentul consumatorilor, în timp ce a făcut presiuni asupra Congresului pentru a adopta o scutire a taxei federale pe benzină.

„Fac apel la companii să treacă acest lucru, fiecare bănuț din această reducere de 18 cenți, la consumator”, a spus Biden, adăugând: „Nu este timp acum pentru profituri”.

The post Biden dă vina pe asaltul lui Putin asupra Ucrainei pentru creşterea preţurilor la carburanţi în SUA appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29681 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code