Azi, InSecuritate. Invitată Tova Ben Nun Cherbis, președinte și fondator al Complexului Educațional Laude-Reut, de la ora 22.55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae și invitata sa, Tova Ben Nun Cherbis, președintele și fondatorulComplexului Educațional Laude-Reut,discută despre realizările și planurile de viitor ale acestei instituții private de învățământ din București. Complexul Educațional Laude-Reut împlinește 25 de existență și, odată cu începerea anului școlar, Tova Ben Nun Cherbis dezvăluie care sunt noutățile pentru cei care studiază sau vor să studieze aici.

Cum s-a născut Complexul Educațional Laude-Reut? Cum a fost drumul până la succesul de astăzi? Ce programe și oportunități oferă elevilor săi? Care sunt poveștile sale de succes? Cum arată noua generație Laude-Reut, de la elevi, profesori, colaboratori? Ce noutăți aduce noul anul școlar?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post Azi, InSecuritate. Invitată Tova Ben Nun Cherbis, președinte și fondator al Complexului Educațional Laude-Reut, de la ora 22.55, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28477 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code