Azi, InSecuritate. Invitat Theodor LIVINSCHI, reprezentant al Asociației Companiilor Consumatoare de Energie din România, de la ora 22.55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae și invitatul său, Theodor LIVINSCHI, reprezentant al Asociației Companiilor Consumatoare de Energie din România (ACCER), discută despre cauzele crizei de pe piața energetică, efectele asupra producătorilor, traderilor și consumatorilor și balanța energetică a României.

De unde ne vin prețurile mari la energie la nivel global și în România? cum reacționează autoritățile de la București la această criză?  Care este impactul deciziilor luate de Rusia, UE  și SUA asupra pieței de energie în România? Cine sunt cei mai afectați? Cum arată 33% din consumul de energie al României? Ce înseamnă reducerea consumului pentru membrii ACCER?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post Azi, InSecuritate. Invitat Theodor LIVINSCHI, reprezentant al Asociației Companiilor Consumatoare de Energie din România, de la ora 22.55, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31065 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code