Azi, InSecuritate. Invitat deputatul Ioan Sabin Sărmaș, de la ora 22.55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae și invitatul său, deputatul Ioan Sabin Sărmaș, președintele Comisiei pentru IT&C din Camera Deputaților, discută despre transformarea digitală a României, resursele necesare acestei transformări și recent încheiata  conferință plenipotențiară a Uniunii Internaționale pentru Telecomunicații (ITU) de la București.

Cum arată sectorul IT&C în România? Ce fel de industrie / servicii se profilează? De ce avem nevoie pentru digitalizarea României? În cât timp se poate realiza?  Cum ne pot ajuta noile tehnologii la limitarea problemelor actuale, de la pandemii la sărăcie? Care sunt obiectivele ITU? Cum se pot realiza?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post Azi, InSecuritate. Invitat deputatul Ioan Sabin Sărmaș, de la ora 22.55, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30458 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code