Azi, InSecuritate. Invitat cercetătorul Ionuț Purica, de la ora 22.55, pe Aleph News

INsecuritateINsecuritate

Bogdan Nicolae și invitatul său, cercetătorul Ionuț Purica, membru în Consiliul consultativ pentru dezvoltare durabilă al prim-ministrului (CCDD), discută despre criza de pe piața energetică și soluții de redresare, prognoza producției şi a consumului de energie în România și la nivel global.

De unde ne vin prețurile mari la energie? Cine se ascunde în spatele lor? Cum ieșim din această criză? La ce să ne așteptăm în România? Pe ce soluții pariem pe termen lung, mediu și scurt? Cine este căpcăunul energiei vremurilor noastre? China, India, SUA, Rusia, UE? Cine deține întâietatea în sectorul energiei nucleare la nivel global? Care este prognoza producției şi a consumului de energie în Europa și în lume?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post Azi, InSecuritate. Invitat cercetătorul Ionuț Purica, de la ora 22.55, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code