Azi, InSecuritate, cu Alexis Goosdeel, directorul EMCDDA, de la ora 21.00, pe Aleph News

INSECURITATEINSECURITATE

Bogdan Nicolae și invitatul său, Alexis Goosdeel, directorul Centrului European de Monitorizare a Drogurilor și Dependenței de Droguri (EMCDDA), discută despre traficul, consumul și dependența de droguri în Europa.

Ce impact a avut pandemia asupra traficului și consumului de droguri? Ce noi substanțe psihoactive au fost descoperite? Care sunt drogurile cel mai des traficate și consumate? Care sunt principalele surse si rute pentru traficul de droguri în Europa? Ce efect va avea războiul din Ucraina asupra consumului de droguri? De ce influențează situația economică a unei țări consumul de droguri? Ce e de făcut pentru combaterea acestui flagel?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 19.00, la SMART TV și de la ora 21.00, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post Azi, InSecuritate, cu Alexis Goosdeel, directorul EMCDDA, de la ora 21.00, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29858 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code