Avion prăbușit în deșertul peruvian. Șapte persoane au murit

avion-prăbușitavion-prăbușit

  • Toate cele șapte persoane aflate la bordul avionului au decedat.
  • Trei turiști olandezi, doi turiști chilieni și doi membri peruani ai echipajului au murit în urma prăbușirii avionului.
  • Avionul s-a prăbușit în apropiere de aerodromul Maria Reiche din Nazca.

Un avion ușor care transporta turiști pentru un tur al liniilor Nazca din deșertul peruvian s-a prăbușit, ucigând toate cele șapte persoane aflate la bord. Poliția locală a declarat că printre persoanele decedate se numără trei turiști olandezi, doi turiști chilieni și doi membri peruani ai echipajului.

Avionul s-a prăbușit în apropiere de aerodromul Maria Reiche din orașul Nazca, a declarat brigadierul Juan Tirado, pompier în cadrul Companiei 82 de pompieri. „Nu există supraviețuitori”, a spus el. Șeful poliției din Nazca, comandorul Edgar Espinoza, a declarat jurnaliștilor că se pare că avionul a luat foc după ce s-a prăbușit la sol.

Aero Santos, compania de turism care deține acest avion, a declarat că aeronava transporta cinci turiști, un pilot și un copilot. Liniile Nazca, una dintre cele mai populare atracții turistice din Peru, este un sit din patrimoniul mondial UNESCO care găzduiește sute de geoglife gigantice datând de peste 2.000 de ani, care prezintă figuri care includ o pasăre colibri, o maimuță, un păianjen, un pelican și o balenă.

Regiunea protejată de 400 de kilometri pătrați (250 de mile pătrate), care se află la aproximativ 450 de kilometri sud de capitala Lima, între orașele Nazca și Palpa, este adesea privită de turiști din cer pentru a obține cea mai bună priveliște a uriașelor figuri antice.

The post Avion prăbușit în deșertul peruvian. Șapte persoane au murit appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29672 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code