Austria include 4 opțiuni pentru gen pe lângă bărbat și femeie la registrul stării civile

  • În Austria vor fi incluse șase optiuni pentru declararea genului în formularul de înregistrare la registrul stării civile.
  • Guvernul austriac a aprobat miercuri proiectul unui amendament la Legea privind înregistrarea în Consiliul de Miniștri, care are scopul de a deschide calea pentru introducerea altor identități de gen pe formularul de înregistrare.
  • În locul desemnării obligatorii „bărbat” sau „femeie”, cei care nu simt în mod clar că fac parte din aceste două categorii vor avea de unde alege.

În Austria vor fi incluse șase optiuni pentru declararea genului în formularul de înregistrare la registrul stării civile.

Guvernul austriac a aprobat miercuri proiectul unui amendament la Legea privind înregistrarea în Consiliul de Miniștri, care are scopul de a deschide calea pentru introducerea altor identități de gen pe formularul de înregistrare.

În locul desemnării obligatorii „bărbat” sau „femeie”, cei care nu simt în mod clar că fac parte din aceste două categorii vor avea de unde alege.

The post Austria include 4 opțiuni pentru gen pe lângă bărbat și femeie la registrul stării civile appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30714 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code