Argentina sau Franta? Drake și-a ales favorita la pariuri înainte de finala Cupei Mondiale

  • Finala Cupei Mondiale de fotbal, programată duminică (ora 17.00), între Franţa, actuala deţinătoare a titlului suprem, şi Argentina, suscită interes nebun în întreaga lume.
  • De obicei, ultimul act al Cupei Mondiale este văzut nu de milioane, ci de miliarde de oameni, chiar şi de către cei care nu au prea de-a face cu fotbalul, curiozitatea fiindu-le stârnită de eveniment.
  • Drake vizează Argentina ca echipă câştigătoare a Cupei Mondiale. Şi, potrivit rapperului, selecţionata Albiceleste va câştiga în timpul regulamentar.

Finala Cupei Mondiale de fotbal, programată duminică (ora 17.00), între Franţa, actuala deţinătoare a titlului suprem, şi Argentina, suscită interes nebun în întreaga lume.

De obicei, ultimul act al Cupei Mondiale este văzut nu de milioane, ci de miliarde de oameni, chiar şi de către cei care nu au prea de-a face cu fotbalul, curiozitatea fiindu-le stârnită de eveniment.

Dacă adăugăm şi detaliul că pe stadionul din „Lusail” va fi un duel sportiv între Leo Messi şi Kylian Mbappè, înţelegem de ce este un eveniment global. De evenimentul din Qatar se intereseză chiar şi rapperul Drake.

Pe profilul său de Instagram, cântăreţul canadian a decis să arate care este pariul său la marea finală. Drake vizează Argentina ca echipă câştigătoare a Cupei Mondiale. Şi, potrivit rapperului, selecţionata Albiceleste va câştiga în timpul regulamentar.

Drake a pariat un milion de dolari pe triumful lui Messi and compania, la o cotă de 2.75.

„Blestemul Drake”

Drake nu este nou-venit în lumea fotbalului (a sponsorizat Barcelona la un meci). Totuşi, Drake duce cu el un aşa-zis blestem, având în vedere că, de multe ori, jucătorii de fotbal care şi-au făcut un selfie cu rapperul înainte de un meci, ori au piardut, ori s-au accidentat.

I s-a întâmplat lui Sancho, Aubameyang şi lui Aguero. Din afara fotbalului, au păţit-o jucătoarea de tenis Serena Williams, dar şi cei de la Miami Heat, echipă de baschet din NBA.

Iar poveştile au devenit atât de virale încât profilul de Twitter al formaţiei italiene AS Romei le-a interzis cu stricteţe fotbaliştilor antrenaţi de Jose Mourinho să-şi facă vreo poză cu starul canadian. 

The post Argentina sau Franta? Drake și-a ales favorita la pariuri înainte de finala Cupei Mondiale appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 25 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30714 articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code