Anonymous a publicat datele personale a 120.000 de soldați ruși: „Ar trebui să fie supuși unui tribunal pentru crime de război”

  • Datele personale ale militarilor ruși, puse la dispoziție de către Anonymous, cuprind: data de naștere, numele acestora, adresele lor și nu numai.
  • Acestea au fost făcute publice în urma masacrului din Bucha.
  • „Toți soldații care au participat la invazia Ucrainei ar trebui să fie supuși unui tribunal pentru crime de război”, a scris grupul de hackeri Anonymousîn mediul online.

Anonymousa declarat, în decursul zilei de duminică, faptul că a făcut publice datele personale a 120.000 de ruși care luptă în Ucraina, conform Newsweek.

Datele personale ale militarilor ruși, puse la dispoziție de către Anonymous, cuprind: data de naștere, numele acestora, adresele lor, dar și afilierea la unitate și numerele de pașaport. Acestea au fost făcute publice în urma controalelor care au fost începute la adresa armatei ruse în urma masacrului creat în orașul Bucha, de lângă Kiev.

„Toți soldații care au participat la invazia Ucrainei ar trebui să fie supuși unui tribunal pentru crime de război”, a scris grupul de hackeri Anonymousîn mediul online. „Suntem cu toții martori la relele pe care le face Rusia. Va dura foarte mult timp pentru a accepta Rusia înapoi în rasa umană după toate crimele pe care le-a comis prin intermediul lui Putin”, au mai scris hackerii cu puțin timp înainte de a face publice datele militarilor.

Anonymous a dezvăluit documente care arată că războiul împotriva Ucrainei a fost aprobat pe 18 ianuarie

Documentul scurs de la soldații ruși arată că războiul împotriva Ucrainei a fost aprobat pe 18 ianuarie, iar planul inițial a fost de a ocupa Ucraina în perioada 20 februarie – 06 martie.

Se crede că Anonymousa fost creat în 2003 și sunt, fără îndoială, cel mai bine cunoscuți pentru măștile lor inspirate de Guy Fawkes. De atunci, grupul „hacktivist” a devenit cunoscut în întreaga lume, organizând proteste, doborând site-uri guvernamentale și scurgând informații private în domeniul public.

Gruparea Anonymousrevendică responsabilitatea pentru piratarea „continuă” a site-urilor guvernamentale ruseşti, relatează CNN, în condiţiile în care unele site-uri guvernamentale ruseşti au continuat să nu funcţioneze o perioadă de timp. Printre site-urile atacate se numără, în special, Kremlinul şi Ministerul Apărării.

The post Anonymous a publicat datele personale a 120.000 de soldați ruși: „Ar trebui să fie supuși unui tribunal pentru crime de război” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29858 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code