Anna Sorokin, subiectul dramei de pe Netflix „Inventing Anna”, a ieșit din închisoare

  • Anna Sorokin este o falsă milionară condamnată pentru înșelăciune.
  • Povestea ei a fost preluată de Netflix în serialul „Inventând-o pe Anna”.
  • Julia Garner este actrița care o interpretează pe Anna Sorokin în serialul „Inventing Anna”.

Anna Sorokin, falsa moștenitoare care a inspirat serialul Netflix „Inventing Anna” , a fost eliberată din închisoare după ce a plătit o cauțiune de 10.000 de dolari.

Sorokin e obligată însă să rămână în arest la domiciliu cu supraveghere electronică și nu are voie
să acceseze rețelele de socializare.

Presa americană sugerează că Sorokin a avut banii necesari pentru a plăti cauțiunea, datorită câștigurilor sale din serialul Netflix, care a servit și la compensarea daunelor suferite de victimele sale.

Arestată în 2017, Sorokin a fost condamnată în 2019 pentru infracțiuni financiare, după ce a trecut printr-un proces foarte mediatizat.

Tânăra a fost eliberată din închisoare în februarie 2021 pentru bună purtare, dar a intrat în vizorul Imigrației, pentru că viza îi expirase. A petrecut un an și jumătate în detenție, dar acum tânăra își poate savura în sfârșit libertatea. Libertatea ei însă, s-ar putea termina curând cu deportarea în Germania.

The post Anna Sorokin, subiectul dramei de pe Netflix „Inventing Anna”, a ieșit din închisoare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code