Aliatul lui Putin, seful armatei cecene, Ramzan Kadîrov are un sac de box Louis Vuitton în biroul său

Ramzan Kadîrov vrea să cucerească întreaga UcrainăRamzan Kadîrov vrea să cucerească întreaga Ucraină

  • Ramzan Kadîrov, fostul dictator de război cecen și camarad al lui Putin, are un set de box Louis Vuitton în biroul său oficial.
  • Generalul a fost fotografiat săptămâna trecută în timpul unei întâlniri alături de diverși demnitari cu fețe împietrite.
  • În spatele fotografiilor de la întâlnire, sacul de box maro strident – parte a unui set în ediție limitată – era vizibil.

Ramzan Kadîrov, fostul dictator de război cecen și camarad al lui Putin, are un set de box Louis Vuitton în biroul său oficial – și valorează peste 150.000 de lire sterline. Generalul dur, care a declarat recent că și-ar trimite fiii minori la război, a fost fotografiat săptămâna trecută în timpul unei întâlniri alături de diverși demnitari cu fețe împietrite.

În spatele fotografiilor de la întâlnire, sacul de box maro strident – parte a unui set în ediție limitată – era vizibil.

 „Un sac de box din colecția Louis Vuitton a fost observat în biroul lui Kadîrov – prețul unei astfel de colecții este de 175.000 de dolari”, a scris pe Twitter postul ucrainean Nexta.Setul de sac de box este produs într-o cantitate limitată de 25 de exemplare”.

Ei urăsc atât de mult Occidentul. Cu excepția stațiunilor lor, a mașinilor, a universităților, a genților de lux…”, a comentat o persoană în replică, cu referire la faptul că Kadîrov laudă de obicei virtuțile unui mod de viață tradițional.

Regretatul Karl Lagerfeld a conceput piesa pentru brandul de modă francez. Geanta vine într-un cufăr de box care servește și ca dulap de călătorie, care este detaliat cu finisaje din piele de vacă și catarame din alamă îmbătrânită.

Ca parte a setului, o valiză separată este, de asemenea, împodobită cu celebra monogramă LV și depozitează mănuși de box și accesorii. Kadyrov, un fost dictator de război care conduce Cecenia cu încălcări generalizate ale drepturilor omului, a fost numit recent general în armata lui Putin.

Liderul cecen, în vârstă de 46 de ani, și-a anunțat promovarea într-o înregistrare video și a declarat că a fost  „felicitat personal” de președintele rus. Kadîrov a fost un aliat și un susținător al invaziei lui Putin în Ucraina și chiar l-a îndemnat pe liderul rus să facă uz de arme nucleare după ce forțele rusești au fost împinse înapoi în Ucraina.

The post Aliatul lui Putin, seful armatei cecene, Ramzan Kadîrov are un sac de box Louis Vuitton în biroul său appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code