Ai folosit greșit până acum racletele de gheață pentru îndepărtarea gheții de pe parbriz. Iată cum este corect

racletele de gheațăracletele de gheață

  • Diminețile friguroase de iarnă înseamnă un singur lucru epuizant pentru automobiliști – și anume înghețul.
  • Îndepărtarea gheții și a zăpezii de pe parbriz este o sarcină laborioasă și îi poate întârzia pe șoferi cu mult timp.
  • O femeie a susținut că toată lumea a folosit greșit această unealtă utilă, iar oamenii sunt uimiți.

Diminețile friguroase de iarnă înseamnă un singur lucru epuizant pentru automobiliști – și anume înghețul. Îndepărtarea gheții și a zăpezii de pe parbriz este o sarcină laborioasă și îi poate întârzia pe șoferi cu mult timp.

În timp ce oamenii sunt împărțiți în ceea ce privește cel mai bun truc de casă pentru a îndepărta gheața de pe mașini, clasica racletă de gheață a fost întotdeauna un salvator pe timp de iarnă. Cu toate acestea, o femeie a susținut că toată lumea a folosit greșit această unealtă utilă, iar oamenii sunt uimiți.

Pe popularul canal de video-streaming TikTok, Lizzy, care postează sub numele de utilizator @xdizzylizzy10, a demonstrat cum metoda ei obișnuită nu a fost la fel de eficientă în comparație cu utilizarea corectă, puțin cunoscută. În videoclipul, care a depășit 980.000 de vizualizări de la postare, Lizzy a adunat mii de reacții la metoda ei de răzuire a gheții.

TikToker-ul susține că a folosit dispozitivul pe partea greșită și susține că abia acum a descoperit modalitatea corectă. Ea a explicat în clip: Trucul de răzuire a gheții pe care l-am învățat pe TikTok în această dimineață la 6am pentru că nu puteam dormi….”

@xdizzylizzy10

♬ original sound - DizzyLiz

Împărtășind diferența evidentă, Lizzy a întors răzuitorul în sens invers pentru a arăta cum gheața s-a deplasat rapid de pe parbrizul ei – și a făcut o diferență enormă. Încrezători, sute de utilizatori TikTok au intrat în secțiunea de comentarii pentru a-și împărtăși șocul provocat de acest videoclip. În timp ce mulți au susținut că nu s-au prins de truc, alții sunt confuzi cu privire la motivul pentru care utilizarea a trecut neobservată. O persoană a afirmat: „Conduc de 17 ani și abia azi am învățat și eu asta, deși eu doar arunc apă caldă pe geamuri.”

Nooooooo, de ce nu am știut niciodată acest lucru?”, a întrebat o altă persoană. Un utilizator de socializare a scris: Cel mai mare sfat este să te urci și să pornești mașina în timp ce faci asta. Lasă mașina să se încălzească și să dezaburească geamurile, apoi gata să conduci.”

Între timp, o altă persoană a glumit: Să-ți dai seama de modul corect de utilizare a unui lucru nu este un truc, dar felicitări oricum.” Un alt utilizator a spus: Este o chestie de bun simț.”

The post Ai folosit greșit până acum racletele de gheață pentru îndepărtarea gheții de pe parbriz. Iată cum este corect appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 29 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 30494 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code