Flux Stiri

3 bărci s-au răsturnat în râul Jiu. O persoană a decedat

Din primele date, una dintre victime a decedat, urmând ca echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care s-a deplasat la fața locului, să efectueze cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Potrivit IPJ Gorj, o persoană a decedat, o persoană se află la spital. Un dosar penal a fost deschis.

Conform ISU GORJ, o misiune de căutare-salvare a început pentru mai multe persoane aflate în dificultate pe râul Jiu. Pompierii salvatori gorjeni au fost solicitați să intervină, după ce 3 bărci care făceau rafting pe râul Jiu s-au răsturnat.

De la nivelul județului Gorj, la fața locului, au fost alocate de urgență: o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și două ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, în sprijinul echipajelor locale au fost dislocate: o barcă de salvare, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru transportul victimelor multiple de la ISU Hunedoara.

La acest moment, unul dintre ocupanți a fost declarat decedat (barbat 35 de ani), o altă persoană (femeie 33 de ani) a fost transportată la spital în stare hipotermică și alte 20 sunt în evaluare medicală. Misiunea de salvare este în desfășurare.

Concursul de rafinament era organizat de o asociație din Cluj. Au ales traseul cel mai dificil. În urma ploilor din ultimele zile, Jiul era învolburat. Accidentul a avut loc la aprox 10 km de Petroșani.

La data de 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bumbești, Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, cu privire la faptul că, pe râul Jiu, s-ar fi răsturnat 3 bărci, cu mai multe persoane care făceau rafting.

The post 3 bărci s-au răsturnat în râul Jiu. O persoană a decedat appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code