Vrei să crești apetitul sexual unei femei? Un studiu dezvăluie ceva ce probabil nu ai încercat până acum

  • Un studiu a scos la iveală un mod neobișnuit de a crește apetitul sexual unei femei, pe care probabil că nu l-ai încercat.
  • Se pare că înfățișarea, mărimea sau rezistența nu sunt atât de importante pe cât cred majoritatea oamenilor în căutarea unei vieți amoroase uimitoare.
  • În schimb, un studiu al Journal of Sex Research a sugerat că femeile sunt excitate de bărbații care se ocupă de treburile casnice.

Un studiu a scos la iveală un mod neobișnuit de a crește apetitul sexual unei femei, pe care probabil că nu l-ai încercat. Se pare că înfățișarea, mărimea sau rezistența nu sunt atât de importante pe cât cred majoritatea oamenilor în căutarea unei vieți amoroase uimitoare.

În schimb, un studiu al Journal of Sex Research a sugerat că femeile sunt excitate de bărbații care se ocupă de treburile casnice.

În cadrul cercetării, 299 de femei australiene cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani au răspuns la un chestionar online privind relațiile și aspectele legate de dorința sexuală.

Experții au fost interesați în special de modul în care corectitudinea într-o relație poate avea un impact asupra libidoului unei femei.

Întrebările au vizat treburile casnice, cine avea mai mult timp liber și „încărcătura psihică”.

Sarcina mentală este un termen care se referă la efortul cerebral pe care îl presupune administrarea unei gospodării, a unei familii și a unui loc de muncă – și este adesea considerată ca fiind mai grea pentru o femeie.

Studiul a constatat că femeile care au relații egale (în ceea ce privește sarcinile casnice și sarcina mentală) sunt mai mulțumite.

La rândul lor, ele simt mai multă dorință de a sări în pat decât cele aflate în relații inegale.

Psihologii Dr. Simone Buzwell și Eva Johansen, care au realizat studiul, au declarat pentru The Conversation: „Un sentiment de echitate în cadrul unei relații este fundamental pentru satisfacția și dorința sexuală a tuturor femeilor”.

Aceștia au declarat că insatisfacția relațională este un „factor de risc principal” pentru dorința sexuală scăzută la femei, alături de vârstă și menopauză.

Dar cercetarea lor a indicat că plictiseala în relații nu este un motiv pentru un apetit sexual mai scăzut la femei.

Experții au spus: „Cu cât unele relații continuă mai mult timp, cu atât devin mai nedrepte, scăzând dorința femeilor. Acest lucru se poate datora faptului că femeile își asumă gestionarea relațiilor partenerului lor, precum și a propriilor relații”.

Experții au descoperit, de asemenea, cum o relație „corectă” nu echivalează automat cu o viață sexuală fericită.

Dr. Buzwell și Johansen au scris: „Am constatat că prezența copiilor a crescut volumul de muncă pentru femei, ceea ce a dus la o mai mică dorință sexuală. Durata relației a jucat, de asemenea, un rol.”

„Cercetările arată că relațiile pe termen lung sunt asociate cu o scădere a dorinței pentru femei, iar acest lucru este adesea atribuit plictiselii de supra-familiaritate.”

The post Vrei să crești apetitul sexual unei femei? Un studiu dezvăluie ceva ce probabil nu ai încercat până acum appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 31071 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code