VIDEO. Zelenski: „Ura trebuie să piardă. Libertatea trebuie să învingă”

  • „Ura trebuie să piardă. Libertatea trebuie să învingă.” Acesta este mesajul transmis de președintele Zelenski pe rețelele de socializare astăzi.
  • Ucraina continuă să lupte, iar efortul militarilor dau roade.
  • Armata rusă a pierdut până acum peste 2.700 de echipamente militare grele. Nu doar militarii dau totul pentru țara lor.

„Ura trebuie să piardă. Libertatea trebuie să învingă.” Acesta este mesajul transmis de președintele Zelenski pe rețelele de socializare astăzi. Ucraina continuă să lupte, iar efortul militarilor dau roade. Armata rusă a pierdut până acum peste 2.700 de echipamente militare grele. Nu doar militarii dau totul pentru țara lor.

Un profesor ucrainean continuă să își țină orele, în format online.

Cei mai mulți lucrează de la distanță, unii nu pot să iasă din buncăre, profesorii din Olexiivka își petrec cel mai mult timp în buncăre. Dar eu am posibilitatea să ies liniștit. Sunt lector universitar. Un profesor trebuie să arate ca un profesor, eu susțin cursuri de disciplină opțională, e o literatura uncraineană post modernă. Profesorii care predau literatură postmodernă trebuie să și arate la fel ca literatura”, a spus profesorul.

Susținerea pentru Ucraina vine în continuare din toate părțile. Șahtior Donețk a organizat un meci caritabil cu Olympiakos. În tribune au fost așezate 176 de jucării, în amintirea celor 176 de copii care și-au pierdut viața în război. Iar Papa Francisc a cerut armistițiu în timpul slujbei de Florii de la Vatican

The post VIDEO. Zelenski: „Ura trebuie să piardă. Libertatea trebuie să învingă” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29858 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code