VIDEO. Un acvariu plin cu 1.500 de pești și un milion de litri de apă a explodat şi a inundat străzile în Berlin

  • AquaDom este „cel mai mare acvariu cilindric de sine stătător din lume” , conform site-ului DomAquarée.
  • O explozie puternică a fost înregistrată în acvariul Sea Life al Hotelului DomAquarée, din centrul Berlinului, informează agenţia DPA.
  • Potrivit sursei citate, „un rezervor mare de acvariu a explodat şi apa se revarsă în stradă” , cu drept consecinţă „închiderea traficului” .

AquaDom este „cel mai mare acvariu cilindric de sine stătător din lume” , conform site-ului DomAquarée.

O explozie puternică a fost înregistrată în acvariul Sea Life al Hotelului DomAquarée, din centrul Berlinului, informează agenţia DPA, explicând că „un rezervor mare de acvariu a explodat şi apa se revarsă în stradă” , cu drept consecinţă „închiderea traficului” .

La faţa locului intervin aproximativ o sută de pompieri, în timp ce cauza exploziei nu este clară, momentan.

Clădirea DomAquarée găzduieşte acvariul Sea Life şi aşa-numitul AquaDom, un rezervor uriaş care adăposteşte 1.500 de specii de peşti tropicali şi care este o atracţie turistică populară.

The post VIDEO. Un acvariu plin cu 1.500 de pești și un milion de litri de apă a explodat şi a inundat străzile în Berlin appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 13 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28563 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code