VIDEO. Ultimele noutăți în materie de tehnologie vin de la cel mai mare târg de profil din Europa, IFA Berlin

  • IFA Berlin – târgul de electronice de larg consum revine în capitala germană, după o pauză impusă de pandemie.
  •  Asus din Taiwan a anunțat un nou laptop pliabil.
  • Târgul IFA Berlin va avea loc între 2 și 6 septembrie.

Astăzi a început cea mai importantă conferință de tehnologie din Europa – IFA. Peste 1000 de producători își prezintă la Berlin cele mai noi dispozitive.

Pentru că i-a mers bine cu laptopurile cu două ecrane, Asus s-a gândit să încerce și cu ecrane pliabile, așa că a venit la IFA cu Zenbook 17 Fold. Laptopul are un ecran touchscreen care ajunge de la 13 la 17 inci atunci când este desfăcut. Dacă o să plătești 4000 de euro pentru el o să ai și un laptop cu o tastatură Bluetooth și o tabletă cu un ecran generos.

Și Samsung a adus ecrane la conferință, ecrane noi pentru televizoare. Sud-Coreeni au prezentat noul panou la care lucrează – o combinație între tehnologiile LED și OLED. Au pus noile panouri Micro Led pe un televizor cu o diagonală de ,,doar”… 290 de centimetri.

În timp ce producătorii se bat în tehnologii la IFA, UE le pregătește o surpriză. Vrea să îi oblige să facă telefoane și tablete mai rezistente ca să reducă deșeurile electronice.

Proiectul European se concentraza pe baterii și piese de schimb pe producătorii vor fi obligați să le ofere pentru fiecare dispozitiv timp de 5 ani de la lansare.

The post VIDEO. Ultimele noutăți în materie de tehnologie vin de la cel mai mare târg de profil din Europa, IFA Berlin appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29837 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code