VIDEO. Proteste în Rusia după o mobilizare parțială. Imagini cu protestatari ruși trântiți la pământ și bătuți de poliție

  • Locuitori din mai multe orașe din Rusia au organizat proteste, miercuri, față de decizia lui Vladimir Putin de mobilizare militară parțială, iar zeci de manifestanți ar fi fost deja reținuți.
  • Pe rețelele sociale au început să circule imagini cu protestatari trântiți la pământ, loviți și băgați în autobuze de către forțele de ordine.
  • Peste 1.000 de protestatari au fost arestați în cadrul mitingurilor împotriva mobilizării care au loc în toată Rusia.

Imagini dure surprinse în timpul unei arestări, în timpul demonstraţiilor care au avut loc în Rusia aseară, spre sfârşitul zilei de 21 septembrie.

Peste 1.300 de persoane au fost arestate în urma protestelor din mai multe oraşe ruseşti, după anunţul lui Vladimir Putin de „mobilizare parţială” şi rechemarea în serviciu a rezerviştilor.

Protestele au avut loc în zeci de oraşe, populaţia strigând „Nu războiului”, în timp ce poliţia a oprit şi arestat, uneori cu metode brutale (cum se vede în acest videoclip), protestatarii.

Unul dintre tinerii supăraţi, originar din Moscova, a fost lovit în repetate rânduri de geamul unui magazin n.r (pare a fi o brutărie). Imaginile au fost surprise de un client care se afla înăuntru.

The post VIDEO. Proteste în Rusia după o mobilizare parțială. Imagini cu protestatari ruși trântiți la pământ și bătuți de poliție appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code