Flux Stiri

VIDEO. Peste 80% dintre români se declară mulțumiți de cum a mers sexul în pandemie

Sexul la români și britanici, subiect de discuțieSexul la români și britanici, subiect de discuție

  • Jumătate dintre britanicii de 30 de ani recunosc că suferă de probleme de erecție. Sunt prea stresați, suprasolicitați și consumă prea mult alcool. Mulți preferă să se despartă de parteneră decât să discute cu ea problemele.
  • 43% dintre bărbații cu vârsta de 18-60 de ani suferă de impotență, astfel românii stau mult mai bine,chiar mai bine decât italienii și americanii.
  • Potrivit smartliving.ro, aproape jumătate dintre români sunt mulțumiți de viața lor sexuală.

Jumătate dintre britanicii de 30 de ani recunosc că au probleme cu sexul în pandemie și că suferă de probleme de erecție. Sunt prea stresați, suprasolicitați și consumă prea mult alcool. Mulți preferă să se despartă de parteneră decât să discute cu ea problemele.

  • 48.8% dintre români sunt foarte mulțumiți de viața lor sexuală
  • 34.9% susțin că rezistă cel puțin 30 de minute în pat
  • 56.5% au urmărit materiale pornografice
  • 72.2% dintre respondenți s-au masturbat, conform smartliving.ro
  • 33% se masturbează în fiecare zi

Peste 80% dintre români se declară mulțumiți de cum a mers sexul în pandemie, iar 40% dintre americani spunc că viața lor sexuală a avut un declin în pandemie.

Bad în bed? 50% dintre britanicii de 30 de ani recunosc că au probleme în pat. Important de reținut: Românii au făcut mai mult sex decât italienii.

The post VIDEO. Peste 80% dintre români se declară mulțumiți de cum a mers sexul în pandemie appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code