VIDEO. Olena Zelenska susține că războiul Rusiei împotriva Ucrainei este un război al viziunilor lumii

Olena ZelenskaOlena Zelenska

  • Olena Zelenska a îndemnat să nu tolerăm războiul ca fenomen al lumii moderne.
  • „Acesta este un război al viziunilor lumii”, a declarat Zelenska.
  • Ea a mulțumit poporului australian pentru sprijinul acordat Ucrainei.

Într-un interviu acordat pentru 60 Minutes Australia, prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a îndemnat să nu tolerăm războiul ca fenomen al lumii moderne.

„Acesta este un război al viziunilor lumii. Pe de o parte – agresorul rus, pe de altă parte – ucrainenii care îi protejează pe cei pe care îi iubesc”, a declarat soția președintelui.

Ea a mulțumit poporului australian pentru sprijinul acordat Ucrainei și a povestit cum trăiesc ucrainenii în condițiile în care trebuie să își apere viața în fiecare zi.

„De obicei, în această perioadă a anului, familiile noastre încercau să planifice ce vor face de Crăciun, cum vor sărbători Anul Nou. Dar acum, fiecare nouă zi câștigată este o sărbătoare pentru noi. Întrebarea noastră zilnică: Ce mai faci?. Iar noi răspundem: Rezistăm”, a spus Prima Doamnă.

The post VIDEO. Olena Zelenska susține că războiul Rusiei împotriva Ucrainei este un război al viziunilor lumii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28477 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code