VIDEO. LIVE UPDATE. 290 de zile de invazie. Zelenski spune că situația de pe linia frontului din est este „foarte dificilă”

președintele Zelenskipreședintele Zelenski

  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut vineri seară că situația militară în unele părți din estul Ucrainei este „foarte dificilă” .
  • „Situația de pe linia frontului rămâne foarte dificilă în zonele cheie din Donbas – Bahmut, Soledar, Mariinka, Kreminna” , a spus Zelenski, în discursul său video adresat zilnic națiunii.
  • Cele patru orașe se află pe linia frontului în regiunile Donețk și Luhansk, linie care s-a mișcat foarte puțin în ultimele trei luni.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a recunoscut vineri seară că situația militară în unele părți din estul Ucrainei este „foarte dificilă” , dar a precizat că forțele ucrainene continuă să reziste atacurilor efectuate de ruși, potrivit CNN.

„Situația de pe linia frontului rămâne foarte dificilă în zonele cheie din Donbas – Bahmut, Soledar, Mariinka, Kreminna” , a spus Zelenski, în discursul său video adresat zilnic națiunii.

Cele patru orașe se află pe linia frontului în regiunile Donețk și Luhansk, linie care s-a mișcat foarte puțin în ultimele trei luni.

„Nu mai există niciun loc de loc de trai pe teren în aceste zone care să nu fie deteriorat de obuze și foc” , a afirmat Zelenski.

„Ocupanții au distrus de fapt Bahmut – un alt oraș din Donbas, pe care armata rusă l-a transformat în ruine pârjolite” , a adăugat liderul de la Kiev.

https://www.facebook.com/watch/zelenskiy.official/

The post VIDEO. LIVE UPDATE. 290 de zile de invazie. Zelenski spune că situația de pe linia frontului din est este „foarte dificilă” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 28578 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code