VIDEO. Doi piloți s-au bătut la o cursă de NASCAR. „L-am bătut ca «Mike Tysonné»” 

  • Duminică, pilotul de Nascar Andrew Grady l-a atacat pe unul dintre colegii săi, Davey Callihan, în timpul unui test în Virginia.
  • În declarațiile sale de după incident, el nu și-a ascuns furia și și-a asumat gestul.
  • Grady a fost îndepărtat de maşina lui Davey Callahan de către oamenii de ordine şi a declarat presei că a fost provocat de Callahan.

O bătaie violentă a izbucnit în această duminică, 25 septembrie, între doi piloți de stock-car în Nascar roots, ramura regională a acestor curse de mașini de turism foarte populare în Statele Unite ale Americii

Pilotul Andrew Grady l-a lovit violent cu pumnii pe Davey Callahan, un adversar, la o cursă NASCAR din Virginia, după ce cel din urmă i-ar fi arătat un semn obscen, potrivit The Sun și Time News.

Evenimentul s-a petrecut după accidentul în care au fost implicaţi cei doi, atunci când Grady s-a îndreptat spre maşina lui Callahan pentru a-i cere explicaţii acestuia, însă Callahan i-a răspuns cu un gest indecent.

Grady a ripostat cu pumni la semnul obscen arătat de rivalul care nu a putut să-l oprească.

Atunci m-am enervat şi am început să-l lovesc ca Mike Tyson” , a declarat Andrew Grady după incident.

Grady a fost îndepărtat de maşina lui Davey Callahan de către oamenii de ordine şi a declarat presei că a fost provocat de Callahan.

The post VIDEO. Doi piloți s-au bătut la o cursă de NASCAR. „L-am bătut ca «Mike Tysonné»”  appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Despre Vidjean Mihai 29900 de articole
Om de radio, om de presă, Lector la Facultatea de Jurnalistică și Media, corespondent din Republica Serbia și uneori din Timișoara și Munchen, Germania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


*

code